Let op: onze opleiding van EP-W/B naar EP-U/B is veranderd!

Bij Kader kon jij al geruime tijd de opleiding volgen van Energieprestatieadviseur woningen basismethodiek naar Energieprestatieadviseur utiliteitsgebouwen basismethodiek. Wanneer je vakbekwaam EP-W/B adviseur was, kon je je via deze opleiding bekwamen naar de EP-U/B adviseur. We hebben deze opleiding nu ook geschikt gemaakt voor Detailadviseurs.

Wat is er veranderd?

Wanneer jij nu EP-W/B óf EP-W/D adviseur bent, dan is deze opleiding geschikt voor jou! Dat betekent dat de opleiding niet meer puur en alleen geschikt is voor adviseurs vakbekwaam in de basismethodiek. Ook wanneer je vakbekwaam adviseur in de detailmethodiek bent, kun jij je nu verder bekwamen als adviseur utiliteitsbouw.

Als EP/W adviseur heb je al een mooi fundament neergelegd om energielabels voor woningen te maken. Om als EP-U adviseur aan het werk te gaan heb je nog aanvullende kennis nodig. Deze opleiding biedt de adviseur woningen een verkorte route naar de adviseur utiliteitsgebouwen. Het zoomt in op de specifieke kennis die ontbreekt en bereidt je voor op de verkorte examens die eraan komen.

Energielabel-C verplichting voor kantoren

Per 1 januari 2023 gaat de energielabel-C verplichting voor kantoren in. Dit zorgt voor een toenemende vraag naar EP-U adviseurs. Met dit verkorte traject specialiseer jij je in 3 lesdagen tot een vakbekwaam EP-U adviseur. Benieuwd naar meer? Download hier onze brochure voor alle informatie over de opleiding Van EP-W naar EP-U!

Download brochure

Download hier onze brochure van de opleiding Van EP-W naar EP-U en ontvang alle informatie omtrent deze opleiding. Denk bijvoorbeeld aan de onderwerpen, een lesplanning of het uiteindelijke resultaat!

Actueel

Onze nieuwste artikelen

12/06/2024

RIVM breidt lijst met potentieel 'Zeer Zorgwekkende Stoffen' uit

Lees verder
12/06/2024

Een tatoeage op het werk: hoe zit dat?

Lees verder
27/05/2024

Warmtepompsubsidie komt vooral terecht bij mensen met veel geld

Lees verder
Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht