Opleidingen

Arbo

Download brochure

Download de brochure van het geselecteerde thema

Download brochure

Vakkundig

Dichtbij

Persoonlijk

Innovatief

Incompany

Wat is incompany?

Wil jij de vaardigheden van meerdere collega’s en daarmee de organisatie naar een hoger niveau tillen? De Masterclass ATEX verzorgen wij ook incompany.

Incompany opleiden is een slimme manier om meerdere collega’s tegelijk te laten bijscholen. Wij maken de opleiding volledig op maat en stemmen deze af op uw wensen. Ontdek de voordelen en aanpak van incompany-trajecten bij Kader.

Lees meer
Arbo opleidingen

Ben je geïnteresseerd in arbeidsveiligheid en het welzijn van werknemers? Verken de wereld van arbo-opleidingen en speel een leidende rol bij het bevorderen van een veilige en gezonde werkomgeving. Als arbo-professional ben je cruciaal voor het waarborgen van veiligheid, gezondheid en welzijn op de werkplek. Een grondige opleiding in arbeidsomstandigheden, zoals de opleiding tot vertrouwenspersoon, opleiding arbocoördinator, casemanagement opleiding en de cursus effectief beleid op PSA, voorziet je van de kennis en vaardigheden om deze uitdagingen effectief aan te gaan. Leer over arbeidsveiligheidswetten, risicobeheer, preventiestrategieën en meer, en ontdek hoe je een positieve invloed kunt hebben op de arbeidsomstandigheden.

Welke arbo opleiding?

Onze arbo-opleidingen zijn specifiek ontworpen om professionals zoals jij te voorzien van de expertise om arbeidsgerelateerde kwesties te begrijpen, te beheren en op te lossen. Of je nu geïnteresseerd bent in het begeleiden van werknemers bij psychosociale problemen, het ontwikkelen van veiligheidsbeleid of het managen van arbeidsongeschiktheid, onze programma's bieden een uitgebreid curriculum dat aansluit op jouw behoeften. Met praktijkgerichte training en ondersteuning van ervaren docenten, ben je goed voorbereid om een verschil te maken op het gebied van arbeidsomstandigheden.

Als arbo-professional sta je voor de uitdaging om organisaties te helpen een veilige en gezonde werkomgeving te creëren en te behouden. Onze opleidingen rusten je uit met de nodige tools en kennis om deze rol effectief te vervullen. Leer hoe je risicoanalyses uitvoert, veiligheidsaudits plant en effectief communiceert met werknemers over veiligheidskwesties. Met een sterke basis in arbeidsomstandigheden ben je klaar om organisaties te leiden naar een cultuur van veiligheid en welzijn.

Kies vandaag nog voor een opleiding in arbeidsomstandigheden en draag bij aan een veiligere en gezondere werkplek voor iedereen. Ontwikkel de vaardigheden en kennis die nodig zijn om arbeidsgerelateerde kwesties aan te pakken en effectieve oplossingen te bieden. Met onze praktijkgerichte benadering en focus op actuele arbo-kwesties, ben je klaar om een verschil te maken en een positieve impact te hebben op de arbeidsomstandigheden en het welzijn van werknemers.