Startdata Veiligheidskundige opleidingen 2024 staan online!

Wil jij je ook in 2024 verder ontwikkelen? Wij hebben de startdata van onze veiligheidskundige in 2024 online gezet! Dat betekent dat jij nu al kunt kijken welke locatie en datum het beste in jouw planning past. Wees niet bang, er is altijd een locatie bij jou in de buurt.

Heb jij al langere tijd de ambitie om jezelf te ontwikkelen maar komt het er tot op heden niet van? Om in je behoefte te voorzien hebben wij nu al onze startdata- en locaties online gezet voor heel 2024! Op deze manier kun je rustig oriënteren welke plaats en locatie het best bij jouw situatie past. Onze opleidingen vergen tijd en energie van je, maar hier krijg je dan ook prachtige ontwikkelingsmogelijkheden voor terug.

Benieuwd naar onze startdata in 2024? Bekijk ze hier voor onze Veiligheidskundige opleidingen:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een MVK opleiding en een HVK opleiding

De MVK’er concentreert zich meer op de veiligheid op de werkvloer. De HVK’er zorgt dat de organisatie als geheel ook veilig werkt en de structuur biedt om veiligheid voor de werknemers te beschermen. 

Van MVK naar HVK: waarom zou u?

De Middelbaar Veiligheidskundige is sturend op de werkvloer en veelal praktijkgericht. Een HVK’er heeft echter ook kennis van externe veiligheid, managementsystemen, auditvaardigheden, persoonlijk leiderschap, visie op veiligheidsbeleid en veiligheidscultuur.

Wat doet een Veiligheidskundige?

De Veiligheidskundige geeft de gehele organisatie inzicht in (on)veilige situaties.

Actueel

Onze nieuwste artikelen

27/05/2024

Warmtepompsubsidie komt vooral terecht bij mensen met veel geld

Lees verder
17/05/2024

Hoe gevaarlijk is geluid op de werkvloer?

Lees verder
17/05/2024

Ongepaste seksrelaties reden voor ontslag?

Lees verder
Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht