Veiligheid

Veilig werken

Download brochure

Download de brochure van het geselecteerde thema

Download brochure

Veilig werken opleidingen

  • Veilig werken
Bekijk opleiding
  • Veilig werken
Bekijk opleiding
  • Veilig werken
Bekijk opleiding
Veiligheid is vakmanschap
Hoe creëer je een veilige werkomgeving? Voor werknemers is het belangrijk om de risico's en de bijbehorende maatregelen te kennen. Informeer dan ook actief welke risico's op de werkvloer aanwezig zijn zodat je de betrokkenheid van medewerkers over de eigen veiligheid en gezondheid stimuleert.
 
Een groot deel van je werknemers werkt waarschijnlijk wel met machines zoals een heftruck, verreiker, trekker, portaalkraan, hoogwerker of grondverzetmachine. Met onze trainingen weet je zeker dat ze de juiste instructies hebben gekregen over het veilig en efficiënt werken. Ook komt het uitvoeren van onderhoud aan bod. Een goed onderhouden machine is al de helft van het werk!
 
Onze docenten en trainers hebben jarenlange ervaring en zijn afkomstig uit het werkveld. Na afloop van onze praktijk- en resultaatgerichte cursussen en trainingen, kun je meteen met de verworven kennis aan de slag. Op deze manier merkt ook jouw organisatie de effectiviteit van onze training.
 
Schrijf je in voor een van onze open inschrijvingen of plan een incompany op je eigen locatie, zodat je medewerkers direct met eigen machines en materialen aan de slag kunnen.
 
We zien je graag terug op een van onze trainingen!