Zomerleertraject bij Kader

De zomer is voor veel mensen een periode van rust en vakantie. Gezinnen en families trekken massaal naar de zon of vieren vakantie in ons eigen land. Wil je tijdens al deze vrije tijd ook aan jezelf werken? Dat kan via de Summer School van Kader opleidingen! In de zomer bieden wij zowel onze EP-W/B als onze EP-U/B opleiding aan.

Deze zomer kun jij jezelf opleiden tot EP-adviseur. Wij bieden namelijk voor het derde jaar op rij een zomerleertraject aan op onze leslocatie in Zeist. In juli starten onze vooropleidingen bouwkunde en installatietechniek. Op 1 augustus kun je starten met de opleiding EP-Woningen of de opleiding EP-Utiliteitsbouw. De groepen zijn niet te groot, de accommodatie van Kader Academy in Zeist is koel en de lunch niet te overtreffen!

Heb je daarna nog geen genoeg van de wondere wereld van de energieprestatie? Dan kun je, nu je toch zo lekker in de materie zit, nog door met een tweedaagse detailopleiding voor de woning- of de utiliteitsbouw.

Het leertraject start zo gezegd in juli en eindigt met de detailopleidingen in september. Uiteraard is het mogelijk om één van de verschillende opleidingen uit te kiezen en ben je niet verplicht om alle opleidingen te volgen.

Doordat het zomertraject eindigt in september is er ruim voldoende tijd om je voor te bereiden op de examens. Zodoende kun jij in 2024 van start als energieprestatieadviseur!

Mocht jij je inschrijven voor het volledige zomerleertraject is de Kader pakketkorting van toepassing op jouw opleidingen. Voor alle informatie kun je altijd contact met ons opnemen of de brochure downloaden!

Download brochure

Download hier de brochure van onze Energieopleidingen en ontvang informatie over de verschillende mogelijkheden die er zijn!

Actueel

Onze nieuwste artikelen

12/06/2024

RIVM breidt lijst met potentieel 'Zeer Zorgwekkende Stoffen' uit

Lees verder
12/06/2024

Een tatoeage op het werk: hoe zit dat?

Lees verder
27/05/2024

Warmtepompsubsidie komt vooral terecht bij mensen met veel geld

Lees verder
Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht