RECAP: Editie 1 van de Kader Academy Day

Eind vorig jaar vond op onze opleidingslocatie in Zeist de allereerste editie van de Kader Academy Day plaats. Tijdens een leuke, leerzame en interactieve dag werd er kennis uitgewisseld, kennis verrijkt en uiteraard was er tijd om te netwerken. Graag laten we jullie in deze terugblik zien hoe het was en als je meer wilt weten over de verschillende onderwerpen kun je altijd contact met ons opnemen.

Tijdens de Kader Academy Day werden er drie verschillende onderwerpen behandeld. De deelnemers werden opgedeeld in groepen en kregen zo elk een sessie van ongeveer een uur. Koen van Es nam de deelnemers mee in de wereld van Assetmanagement, Marcel de Munck deelde zijn expertise op het gebied van veiligheidscultuur en Danny Waterink en Mark Spang lieten de voordelen van de digitale RI&E zien.

Digitale RI&E

Met het digitaliseren van de RI&E zorg je ervoor dat jouw RI&E geen momentopname meer is, maar een levend document. Ons ArboMangementSysteem (AMS) is dé tool om jouw RI&E digitaal op te slaan. Een innovatief instrument waarmee je het maximale uit je RI&E haalt. Grote bedrijven als de Bijenkorf en de Jumbo maken al gebruik van ons AMS. Wil jij ook weten wat ons digitale RI&E-instrument voor jou kan betekenen? Lees dan gauw verder en download de brochure.

Veiligheidscultuur

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid zijn termen die wij hoog in het vaandel hebben staan. We merken dat bij steeds meer en meer bedrijven de noodzaak van deze zaken doordringt. Marcel de Munck, consultant veiligheidscultuur nam de deelnemers in zijn sessie mee in de wereld van veiligheidscultuur. Hoe borg je deze thema’s in de kernwaarden van je organisatie en in concreet gedrag? Dat zijn onderwerpen die besproken zijn tijdens deze sessie. Ben je benieuwd hoe je veiligheidscultuur en gedrag binnen jouw organisatie kunt implementeren? Download dan de brochure van onze masterclass veiligheidscultuur.

Assetmanagement

Assetmanagement gaat verder dan onderhoudsmanagement. Het doel is om de optimale prestatie uit je gebruiksmiddelen te halen. Tijdens een inhoudelijke sessie nam Koen van Es de deelnemers mee in wat goed assetmanagement voor jouw organisatie kan betekenen. Steeds meer vraagstukken komen samen in de openbare ruimte en de beheerder vervult daarin een centrale rol. Bevlogen vakmensen die goed begrijpen hoe het beheerspel gespeeld wordt zijn hiervoor nodig. Wil je alles weten over assetmanagement? Lees dan snel verder.

Graag zien we jullie bij een volgende editie van de Kader Academy Day!

Actueel

Onze nieuwste artikelen

29/11/2023

Sinterklaas levert alle pakjes op tijd bij de juiste kinderen af ... Wat er ook gebeurt!

Lees verder
22/11/2023

Warmtepomp definitief doorgebroken: tweede recordjaar op rij in Nederland!

Lees verder
22/11/2023

5 vragen over hoe het energielabel de hoogte van je hypotheek beïnvloedt

Lees verder
Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht