Opleiderscollectief Energieprestatie

Doelen van het Opleiderscollectief zijn; samenwerken, netwerken en collectieve belangen behartigen.

Karin de Ferrante is namens Kader voorzitter en oprichter van het opleiderscollectief. Eind 2019 zijn meerdere opleiders uitgenodigd op ons kantoor in Zeist. Doel van deze meeting; het gezamenlijke belang definiëren en onderzoeken wat opleiders voor elkaar kunnen betekenen. Tijdens de meeting is al snel besloten het Opleiderscollectief Energieprestatie op te richten.

Doelen van het Opleiderscollectief zijn; samenwerken, netwerken en collectieve belangen behartigen. Én laten we daar bij Kader nou juist goed in zijn, we mogen hier dan ook een voortrekkersrol vervullen.

“Als opleider staan we midden in de markt, we weten wat er speelt. Daarnaast zijn onze docenten dé inhoudelijke experts. We hebben dus aardig wat te bieden richting de besluitvormende instanties. Deze signalerende functie nemen we serieus. Gezamenlijk met andere opleiders hebben we een flink geluid. Waar voorheen iedere opleider individueel de issues diende aan te dragen, doen we dat nu gezamenlijk. Dit zet zeker kracht bij! We merken ook dat het opleiderscollectief steeds serieuzer genomen wordt in de markt. Zo heb ik contacten bij Binnenlandse Zaken en bij de NEN.”

  • Karin de Ferrante
Actueel

Onze nieuwste artikelen

29/11/2023

Sinterklaas levert alle pakjes op tijd bij de juiste kinderen af ... Wat er ook gebeurt!

Lees verder
22/11/2023

Warmtepomp definitief doorgebroken: tweede recordjaar op rij in Nederland!

Lees verder
22/11/2023

5 vragen over hoe het energielabel de hoogte van je hypotheek beïnvloedt

Lees verder
Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht