Kader Academy breidt opleidingsaanbod uit met integratie Etop

Kader Academy breidt haar opleidingsaanbod uit met de integratie van Etop. Door de uitbreiding van het opleidingsaanbod wordt de volgende stap in jouw carrière nog completer. Onze klanten hebben nu toegang tot een breder scala aan opleidingen, vooral op het gebied van arbobeleid. Dit stelt klanten in staat om specifieke en gespecialiseerde opleidingen te vinden die precies aansluiten bij hun behoeften op het gebied van gezondheid, veiligheid en arbeidsomstandigheden.  

De opleidingen van Etop richten zich voornamelijk op arbobeleid. Arbobeleid en veiligheidskunde zijn beide gericht op het waarborgen van de veiligheid, gezondheid en het welzijn van werknemers in de werkomgeving. Door dit gemeenschappelijke doel te erkennen, kunnen ze samenwerken om dit doel te bereiken, waarbij ze elkaar ondersteunen en aanvullen. Met deze integratie wordt Kader Academy nóg meer jouw one-stop-shop in de route naar een veilige leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties.  

Opleidingen op het gebied van Arbobeleid

Of je nou op zoek bent naar een opleiding die jou helpt bij een oplossing op het gebied van verzuim, ziekte en arbeidsongeschiktheid, een opleiding die helpt bij het inrichten van je werkplek of een opleiding die je helpt om psychosociale arbeidsbelasting in kaart te brengen, bij Kader Academy ben je voorzien!

Om het je gemakkelijk te maken hebben we alle nieuwe opleidingen overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Via onderstaande linkjes vind je de verschillende opleidingen. Op elke pagina vind je uitgebreide opleidingsinformatie en kun je onze informatieve brochures downloaden. Benieuwd geworden naar hoe veiligheidskunde en arbo elkaar versterken? Klik dan gauw verder!

 

17/05/2024

Hoe gevaarlijk is geluid op de werkvloer?

Lees verder
24/04/2024

Overheid voldoet niet aan eigen regels energielabel: Vooral Defensie loopt achter

Lees verder
24/04/2024

Kantoren met een laag energielabel zijn steeds minder waard

Lees verder