26 januari: Industriële Veiligheid 2023!

Bezoek 26 januari de beurs Industriële Veiligheid en laat je informeren maar ook inspireren over veiligheid. Zowel op technisch als organisatorisch vlak heeft Kader expertise in huis die jou als bezoeker verder helpt om de veiligheid binnen jouw organisatie te vergroten. Kom langs bij onze stand voor meer informatie over machineveiligheid, procesveiligheid, ARIE, RI&E, opleidingen zoals BVK, MVK en HVK maar zeker ook voor handige software oplossingen en veiligheidscultuur en -gedrag tips.

Ontmoet in de sessie ’toegewijd aan veiligheid door intrinsieke motivatie’ Marcel de Munck. Een ervaren specialist op het gebied van veiligheidscultuur en -gedrag. Ontdek hoe je medewerkers krijgt die veilig werken omdat ze dat zelf graag willen en niet omdat het moet. Deze zijn intrinsiek gemotiveerd. Ook krijg je inzicht in wat de wetenschap zegt over intrinsieke motivatie in relatie tot veiligheid? En welke factoren dragen bij aan deze intrinsieke motivatie? In deze workshop kijken we samen naar de invloed van cultuur, de omgeving, het leiderschap en de persoonlijkheid. Het resultaat hiervan is inzicht in wat bijdraagt aan de motivatie van jezelf en jouw collega’s.

Gerald van Engeland en Arjan Kroon zorgen voor een optimale mix van machine- en procesveiligheid in de break-out sessie ‘is er een scheiding of overlap tussen machine- en procesveiligheid?’.

Ontdek het antwoord op de vraag: hoe je een project aanpakt wanneer er in een machine een proces wordt uitgevoerd, of in een procesinstallatie enkele machines draaien? 
Vervolgens leggen zij uit hoe je de gevaren en de risico’s in kaart brengt (risicobeoordeling of HAZOP) en welke van de SIL-normen dan van toepassing zijn. Profiteer van hun kennis en expertise in deze sessie en mis het niet.

Klik hier om je ticket te bestellen!

Actueel

Onze nieuwste artikelen

12/06/2024

RIVM breidt lijst met potentieel 'Zeer Zorgwekkende Stoffen' uit

Lees verder
12/06/2024

Een tatoeage op het werk: hoe zit dat?

Lees verder
27/05/2024

Warmtepompsubsidie komt vooral terecht bij mensen met veel geld

Lees verder
Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht