Gevaarlijke stoffen

Opleiding Blootstellingsonderzoek

Waarom Kader?
 
 • Uniek in Nederland!
 • All-in prijs: geen extra kosten voor lesmateriaal, examen of eventueel herexamen en het inhalen van lessen
 • Les van vakspecialistische Chemici en Arbeidshygiënisten
Studieduur 6 dagen
Niveau HBO
Investering €3.469 excl. btw

Beschikbare startdata

di 07/05/2024 Zeist
Planning aanvragen
Brochure downloaden of vraag hier een offerte aan
Over deze opleiding

 • Inhoud
 • Voor wie?
 • Studieduur
 • Investering
 • Incompany
Inhoud
Over deze opleiding

Inhoud van de opleiding Blootstellingsonderzoek

Veel bedrijven in Nederland hebben de blootstelling aan gevaarlijke/chemische stoffen niet of onvoldoende in kaart gebracht. Blootstelling aan gevaarlijke stoffen op de werkplek kan inzichtelijk worden gemaakt door te meten, maar vaak is het kostenefficiënter om blootstellingsmodellen in te zetten. Een belangrijk onderdeel van de opleiding blootstellingsonderzoek is het toetsen van de meetresultaten ten opzichte van de normen en gezondheidskundige waarden. Daarnaast wordt de statistische verwerking van de gegevens behandeld. Alles draait om het meten en beoordelen van chemische en biologische stoffen op de werkplek.

Voor wie?
Geschikt voor mij?

Is de opleiding Blootstellingsonderzoek geschikt voor mij?

Wil jij zelfstandig een kwalitatief en wettelijk onderbouwd blootstellingsonderzoek kunnen uitvoeren? Dan is deze opleiding uitermate geschikt. Benieuwd naar de toelatingseisen? Deze vind je in onze uitgebreide brochure.

De opleiding Blootstellingsonderzoek is uniek in zijn soort. Het is de enige opleiding in Nederland waarbij je in de praktijk aan de slag gaat met blootstellingsmetingen en deze op een juiste manier leert interpreteren.

Studieduur

Studieduur

De opleiding Blootstellingsonderzoek bestaat uit 6 lesdagen gedurende één vaste lesdag per week, waarvan één dag bestaat uit presentatie van de praktijkopdracht. 

Investering

Investering

De investering bedraagt € 3.469,- euro excl. btw. Dit is een all-in prijs en inclusief lesmateriaal, meetapparatuur en praktijkdag.

Voor het aanvragen van subsidie voor de opleiding Blootstellingsonderzoek kun je gebruik maken van verschillende subsidiemogelijkheden.

Incompany

Incompany

Lees meer >

Vakkundig

Met meer dan 25 jaar ervaring staat kennis en kunde bij ons hoog in het vaandel.

Dichtbij

Wij verzorgen opleidingen door het hele land. Er is altijd een locatie bij jou in de buurt.

Persoonlijk

Wij staan voor persoonlijke aandacht! Door informeel contact en een flexibele instelling, zijn we er echt voor jou als deelnemer.

Innovatief

We blijven continu verbeteren en ontwikkelen. Samen met jou denken we buiten de bestaande kaders.

Opleiding Blootstellingsonderzoek

Interesse in deze opleiding?

Download de brochure van onze Opleiding Blootstellingsonderzoek en krijg uitgebreide informatie over de cursus, het programma en daarmee de invulling per lesdag.

Brochure downloaden
Incompany

Wat is incompany?

Wil jij de vaardigheden van meerdere collega’s en daarmee de organisatie naar een hoger niveau tillen? Wij verzorgen ons opleidingen ook incompany.

Incompany opleiden is een slimme manier om meerdere collega’s tegelijk te laten bijscholen. Wij maken de opleiding volledig op maat en stemmen deze af op uw wensen. Ontdek de voordelen en aanpak van incompany-trajecten bij Kader.

Lees meer

Gerelateerde opleidingen

 • Gevaarlijke stoffen
Bekijk opleiding
 • Gevaarlijke stoffen
Bekijk opleiding
 • Gevaarlijke stoffen
Bekijk opleiding