Machineveiligheid

Training CE en Fabrikantschap

 

Waarom Kader?

  • Inclusief templates van scope & verklaringen betrokken partijen, nieuwbouwdossier, wijzigingsdossier en wijzigingsverklaring.
Studieduur 2 dagen
Niveau HBO
Investering €1.250 excl. btw

Beschikbare startdata

do 18/04/2024 Gorinchem
vr 27/09/2024 Zeist
Planning aanvragen
Brochure downloaden of vraag hier een offerte aan
Over deze cursus

  • Inhoud
  • Voor wie?
  • Studieduur
  • Investering
  • Incompany
Inhoud
Over deze opleiding

Inhoud van de training

Als je de training CE & Fabrikantschap succesvol hebt afgerond ben je in staat om CE-gerelateerde misverstanden en complicaties te verhelpen. Daarnaast weet je hoe je deze misverstanden voorkomt bij projectaanneming, contractvorming, uitvoering en oplevering. De wettelijke kaders van de Europese productregelgeving en de hoofdpunten van CE-trajecten kennen voor jou absoluut geen geheimen meer. Tot slot weet je nu exact hoe je op een praktische manier de conformiteitsaspecten kunt benoemen en afbakenen.

De training bestaat uit twee lesdagen. Dag één staat in het teken van CE & Machinerichtlijnen. Op dag twee staan dossiervorming en wijzigingen centraal.

Voor wie?
Geschikt voor mij?

Is de training geschikt voor mij?

Deze training is bedoeld voor iedereen die met CE problematiek te maken heeft. In de praktijk staan de deelnemers met verschillende belangen soms tegenover elkaar, terwijl ze in de training aan de hand van uw praktijkcases tot een gezamenlijke oplossing komen. Enige voorkennis van de CE-regelgeving is gewenst maar niet noodzakelijk.

De training CE & Fabrikantschap richt zich op het werkveld ‘industrieel equipment’. Hieronder vallen machines en alle componenten. De training is bestemd voor iedereen die betrokken is bij de conformiteitsaspecten hiervan.

Studieduur

Studieduur

Deze training bestaat uit 2 lesdagen.

Investering

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 1.250, exclusief BTW.

Incompany

Incompany

Lees meer >

Vakkundig

Met meer dan 25 jaar ervaring staat kennis en kunde bij ons hoog in het vaandel.

Dichtbij

Wij verzorgen opleidingen door het hele land. Er is altijd een locatie bij jou in de buurt.

Persoonlijk

Wij staan voor persoonlijke aandacht! Door informeel contact en een flexibele instelling, zijn we er echt voor jou als deelnemer.

Innovatief

We blijven continu verbeteren en ontwikkelen. Samen met jou denken we buiten de bestaande kaders.

Training CE & Fabrikantschap

Interesse in deze training?

Download de brochure van onze CE & Fabrikantschap training en krijg uitgebreide informatie over de training, het programma en daarmee de invulling per lesdag.

Brochure downloaden
Incompany

Wat is incompany?

Wil jij de vaardigheden van meerdere collega’s en daarmee de organisatie naar een hoger niveau tillen? De CE & Fabrikantschap training verzorgen wij ook incompany.

Incompany opleiden is een slimme manier om meerdere collega’s tegelijk te laten bijscholen. Wij maken de opleiding volledig op maat en stemmen deze af op uw wensen. Ontdek de voordelen en aanpak van incompany-trajecten bij Kader.

Lees meer