Machineveiligheid

Basistraining SIL machinebouw en FSDT/TIA-ST

 

Waarom Kader?

  • Les van echte vakspecialisten die vanuit de praktijk lesgeven
  • Persoonlijke aandacht
Studieduur 1 dag
Niveau HBO
Investering €625 excl. btw

Beschikbare startdata

Geen opleidingen beschikbaar
Brochure downloaden Vraag hier een offerte aan
Over deze cursus

  • Inhoud
  • Voor wie?
  • Studieduur
  • Investering
  • Incompany
Inhoud
Over deze opleiding

Inhoud van de Basistraining SIL machinebouw en FSDT/TIA-ST

De SIL norm voor de machinebouw wordt al lang toegepast maar vaak met te weinig kennis van zaken. Er worden wat getallen ingevuld in een tool en componenten ingekocht met een SIL level en dan lijkt het erop dat alles het gewenste resultaat heeft. Dit kan leiden tot een twijfelachtig veiligheidsniveau in de machines. We zien ook in de praktijk dat eindgebruikers steeds meer kennis opdoen over functionele
veiligheid en SIL en dat de machinebouwers kritische vragen van hun klanten soms niet kunnen beantwoorden. Het is belangrijk om dat voor te zijn en te zorgen voor
voldoende kennis en kunde. Deze training zorgt ervoor dat de medewerkers deze kennis opdoen en vakbekwaam kunnen handelen.

Voor wie?
Geschikt voor mij?

Is deze opleiding geschikt voor mij?

Engineers, ontwerpers, technici van zowel machinebouwers (ontwerp) als eindgebruikers (controle). Voor deze basistraining is geen specifiek voorkennis nodig. Enige ervaring met machines en besturingssystemen is wenselijk. Let op: wij bieden deze training alleen incompany aan. Voor mogelijkheden om de basistraining SIL machinebouw en FSDT/TIA-ST te volgen kun je contact met ons opnemen.

Studieduur

Studieduur

De training duurt 1 dag.

Investering

Investering

De basistraining SIL machinebouw en FSDT/TIA-ST verzorgen wij incompany. Wij maken de training volledig op maat en stemmen deze af op jouw wensen. De kosten hiervoor zijn op aanvraag.

Incompany

Incompany

Lees meer >

Vakkundig

Met meer dan 25 jaar ervaring staat kennis en kunde bij ons hoog in het vaandel.

Dichtbij

Wij verzorgen opleidingen door het hele land. Er is altijd een locatie bij jou in de buurt.

Persoonlijk

Wij staan voor persoonlijke aandacht! Door informeel contact en een flexibele instelling, zijn we er echt voor jou als deelnemer.

Innovatief

We blijven continu verbeteren en ontwikkelen. Samen met jou denken we buiten de bestaande kaders.

Deze training werd voorheen verzorgd door D&F Safety Academy. Begin 2020 werd D&F onderdeel van Kader Group. Na twee jaar intensieve samenwerking is het nu tijd verder te gaan als Kader Academy. Daarmee verdwijnt de handelsnaam, maar onze mensen, trainingen en gedachtengoed natuurlijk niet. Onze passie voor veiligheid, die in alles wat we doen te zien en voelen is, blijven we uitdragen onder deze nieuwe vlag.

Basistraining SIL machinebouw en FSDT/TIA-ST

Interesse in deze basistraining?

Download de brochure en krijg uitgebreide informatie over de basistraining SIL machinebouw en FSDT/TIA-ST. Denk aan de te behandelen onderwerpen en de toegevoegde waarde van de training.

Brochure downloaden
Incompany

Wat is incompany?

Wil jij de vaardigheden van meerdere collega’s en daarmee de organisatie naar een hoger niveau tillen? De Basistraining SIL machinebouw en FSDT/TIA-ST verzorgen wij ook incompany.

Incompany opleiden is een slimme manier om meerdere collega’s tegelijk te laten bijscholen. Wij maken de opleiding volledig op maat en stemmen deze af op uw wensen. Ontdek de voordelen en aanpak van incompany-trajecten bij Kader.

Lees meer

Gerelateerde opleidingen

  • Machineveiligheid
Bekijk opleiding
  • Machineveiligheid
Bekijk opleiding