Middelbare arbeidshygiëne

Zozijn

We kunnen nu meer acteren op vragen wat betreft Arbozaken

Ik ben de opleiding gaan volgen omdat mijn werkzaamheden zijn veranderd. Ik was eerst BHV trainer en adviseur brandveiligheid. Nu is mijn functie Arbo adviseur en om meer achtergrond rond Arbo te hebben ben ik MAH opleiding gaan volgen.

Voor deze opleiding is het nodig dat je ook de opleiding Veiligheidskunde hebt of dat je de modules van Veiligheidskunde die voor deze opleiding noodzakelijk zijn volgt. Omdat ik geen veiligheidskundige ben, moest ik de modules volgen. Dat ging op zich goed behalve dat de modules na de modules van MAH kwamen. Het zou logischer zijn dat de modules voor deze opleiding gevolgd kunnen worden om zo eerst de basiskennis op te doen. Door de extra modules duurde de cursus voor mij ook langer.

Ik heb de lessen als prettig en leerzaam ervaren, het waren interactieve lessen. Wat mij betreft mag de huidige lesmethode zo blijven. Door corona konden we helaas niet op werkbezoek bij locaties, dat vond ik wel een gemis. Ik denk dat ik daardoor meer met meten had kunnen oefenen dan nu.

De meerwaarde na het volgen van deze opleiding is dat ik nu meer verdieping op het gebied van Arbo heb. Voor mijn organisatie zit de meerwaarde hem in dat we nu meer kunnen acteren op vragen wat betreft Arbozaken en ook op locaties uit kunnen leggen waarom het één en ander zo moet.

Kader omschrijf ik als een prettig, informeel serieuze opleider met goede begeleiding van scriptiebegeleider en/of opleidingscoördinator.

Lydia Basten, Zozijn

8,1

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht