Arbocoördinator

WML Limburgs drinkwater

Meedenken, vernieuwing en actueel

De opleiding Arbocoördinator ben ik gaan volgen om mijn kennis op het Arbo vlak te vergroten. Een gedegen basis te leggen voor mijn werkzaamheden als Medewerker Kwaliteit, Arbo en Milieu(KAM) en alvast te proeven aan een stukje van de MVK. Mijn verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. De opleiding Arbocoördinator geeft je in relatief weinig tijd een goede basis, handvaten, tips en tricks over het arbo-vakgebied die ik direct kon toepassen in de praktijk. De lesstof sloot direct aan op praktijksituaties waardoor ik beter wist hoe ik moest of kon handelen in mijn functie.

Mijn organisatie profiteert van meer kennis en kunde binnen het team. Een sneller antwoord op vraagstukken en ik kan nu beter meepraten en denken in situaties van medewerkers op Arbo vlak. De lesmethode van Kader omschrijf ik als praktijkgericht, lessen door ervaringsdeskundigen, meedenkend en behulpzaam. Mijn ervaring met Kader is dan ook zeer positief. Ik kan en zal iedereen Kader aanbevelen. Woorden waar ik aan denk bij Kader zijn: behulpzaam, goed bereikbaar & snelle reactie en persoonlijk. Jullie denken mee met de student. Dat is fijn. Ik merk ook dat Kader steeds bezig is met vernieuwing en lessen sluiten dus ook aan op de actuele thema’s.

Rachelle Philippen is intussen doorgestroomd naar de MVK opleiding.

In de MVK opleiding komen nog meer onderwerpen aan bod, waardoor je kennis nog breder wordt. Arbo coördinator zie ik nu meer als een training en een introductie in het veiligheidsvak. MVK voelt echt als een opleiding, zeker omdat je ook een scriptie schrijft en veel meer verschillende thema’s aan de orde komen.

Rachelle Philippen, WML Limburgs drinkwater

10,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht