Middelbare Veiligheidskunde - MVK

Vetraned/Paraat

Rugzakje gevuld met informatie vanuit de praktijk

Wij als VeTraNed/Paraat zijn een bedrijf die alles faciliteren op gebied van veiligheid en bedrijven volledig kunnen ontzorgen op gebied van o.a. RI&E, BNO, opleidingen enz. Onze HVK’er gaat met pensioen en ik zal t.z.t. zijn plaats over gaan nemen, zodoende ben ik MVK opleiding bij Kader gaan volgen.

De opleiding is zeker naar tevredenheid verlopen, zeer ervaren docenten waar je ook na de tijd met een vraag terecht kunt. Geen dag heeft te lang geduurd omdat de onderwerpen erg boeiend waren. De structuur waar mee gewerkt wordt is goed, omdat het wenselijk is dat je voor je lesdag je inleest en na je lesdag mogelijk een safetygame (opdracht) moet maken en in moet leveren.

De meerwaarde van deze opleiding is dat je rugzakje gevuld wordt met informatie vanuit de praktijk. Door en tijdens de opleiding worden je ogen geopend en ga je ook met hele andere ogen naar een werkplek kijken. Omdat ik nu MVK gediplomeerd ben ga ik zelfstandig naar klanten om een RI&E op te kunnen stellen maar ook het schrijven van een BNO voor bedrijven gaat onder mijn vlag vallen maar zal ook in de toekomst onze audits bijwonen om de vragen van de auditeur te kunnen beantwoorden, dit is voor onze organisatie een meerwaarde.

Kader is een gestructureerde organisatie waar goed gecommuniceerd wordt. Ondanks de Corona pandemie ben ik blij dat Kader het digitaal opgepakt heeft en de opleiding gelukkig “gewoon” plaats heeft kunnen vinden en de opleiding af heb kunnen ronden.

Mark Kemmeren, Vetraned/Paraat

9,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht