Middelbare Veiligheidskunde - MVK

Verwater

Studeren is voor mij weer leuk gemaakt, wie had dat nou ooit kunnen denken..!?

Vorig jaar heb ik binnen Verwater de overstap gemaakt van voorman naar veiligheidskundige, van daar ben ik begonnen aan de MVK opleiding. Praktijkervaring heb ik genoeg, de MVK opleiding gaf mij als startend veiligheidskundige de bagage en kennis die ik nodig heb om mijn overstap naar HSE inhoudelijk vorm te geven. De modules van de opleiding zijn praktijkgericht en sluiten perfect aan bij mijn ervaring. Het is ook leuk dat er veel onderwerpen zoals ik ze ken uit de petrochemie aan bod komen tijdens de lessen, dit maakt alles heel herkenbaar. Naast mijn praktijkervaring heb ik nu ook de inhoudelijke kennis als veiligheidskundige, dit vind ik de meerwaarde van de opleiding.

De lessen zijn goed verzorgd, met een prima balans tussen in- en ontspanning voor optimale concentratie. Je zit tenslotte toch een hele dag in de “schoolbanken”. Ook heel leuk: het onderwerp van de lesdag is ook altijd het specialisme van de docent, dit komt het stukje beleving zeker ten goede.

Studeren is voor mij weer leuk gemaakt, wie had dat nou ooit kunnen denken..!? Hierdoor lever je de extra effort en ga je vol plezier op naar je diploma. Je moet het uiteindelijk allemaal zelf doen, al moet ik wel zeggen dat de begeleiders en docenten van Kader altijd voor je klaarstaan om je op weg te helpen op de momenten waar je zelf een beetje vastloopt. En als je klaar bent… Trots! Al met al krijgt de MVK opleiding van Kader van mij een welverdiende 9!

Max Ran, Verwater

9,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht