Middelbare Veiligheidskunde - MVK

Van Lente Systeemintegratie B.V.

MVK op Zaterdag – alles was goed geregeld

Als administratief medewerker was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik was al Interne Auditor bij mijn werkgever en merkte op dat er steeds meer behoefte was aan een Veiligheidskundige. In overleg heb ik me daarom ingeschreven voor de MVK opleiding.

De opdrachten heb ik onder werktijd uit kunnen voeren en daardoor bleef er weinig tijd over om de studie doordeweeks te doen. Dit is de reden dat ik voor de zaterdagopleiding heb gekozen. Het vervelende is wel dat je een heel kort weekend hebt, maar dat duurt maar een half jaar. De docenten weten de lessen zo te brengen dat je continue de aandacht erbij kunt houden. Doordat de opleiding heel afwisselend is en veel opdrachten bevat is het wel goed vol te houden.

De opleiding is zeker naar tevredenheid geweest, alles was goed geregeld. Ik heb voor de MVK opleiding van Kader gekozen, omdat Kader adviseur is bij Van Lente. Ook heb ik de cursus Interne Auditor naar tevredenheid gevolgd.

De MVK opleiding bestaat uit duidelijke lessen met veel afwisseling en praktijkvoorbeelden. Je zit niet de hele dag te luisteren, maar krijgt gelijk veel opdrachten. Je merkt direct dat de docenten uit de praktijk komen en weten waar ze het over hebben. In veel gevallen zijn de docenten specialist op het gebied waarin ze les geven.

De organisatie heeft nu iemand met kennis van VGM gerelateerde zaken, dit betekent dat we niet altijd direct afhankelijk zijn van externe partijen om ons hierin te ondersteunen.

Dennis Veenstra, Van Lente Systeemintegratie B.V.

8,5

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht