Preventiemedewerker

Van der Wijngaart Dak- en gevelbekleding

Ik heb erg genoten van de lesdagen!

Mijn man vroeg me om in het bedrijf te komen voor met name de VCA certificering en dus om als VGM-functionaris te gaan werken. Voorheen ben ik opgeleid in de gezondheidszorg, dus dit is allemaal nieuw voor me. Omdat ik niet wist waar ik alle informatie kon vinden die ik nodig heb als VGM-functionaris, ben ik op internet gaan zoeken of er een opleiding was en kwam uiteindelijk bij Kader terecht.

De opleiding is naar tevredenheid verlopen. Ik heb erg genoten van de lesdagen. De stof wordt op een fijne, interactieve manier gebracht. De lesmethode omschrijf ik als toegankelijk. Dit kwam vooral door de manier waarop de stof wordt behandeld. Er is ruimte voor eenieder (mensen zitten toch in verschillende branches en organisaties verschillen ook in grootte) om verdiepende vragen te stellen op het moment dat er een onderwerp wordt behandeld wat voor een specifieke branche van toepassing is.

Het belangrijkste voor mij is dat ik nu weet waar ik informatie kan vinden en heb geleerd hoe een RI&E te beoordelen. Voorheen werd deze functie erbij gedaan zonder precies te weten hoe of wat en eigenlijk had de voorgaande VGM functionaris ook geen tijd om hier tijd of aandacht voor te hebben. Nu is er iemand die zich alleen met veiligheid, gezondheid en milieu bezighoudt waardoor er (hopelijk) veiliger wordt gewerkt. Dit is een meerwaarde voor mijn organisatie!

Kader omschrijf ik als een prettige organisatie. Verder heeft het me gemotiveerd om naar een vervolgopleiding te gaan kijken zoals de MVK opleiding.

Cindy van der Wijngaart, Van der Wijngaart Dak- en gevelbekleding

9,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht