Middelbare Veiligheidskunde - MVK

The vegetarian butcher

Het mooiste wat ik heb geleerd is om alles vanuit de bron te benaderen

De Middelbare Veiligheidskunde opleiding ben ik gaan volgen, omdat deze mij werd aangeboden door mijn werkgever. Op het moment dat deze kans werd geboden, heb ik deze met beide handen aangegrepen. Dit omdat veiligheid mij enorm interesseert en in het bedrijf waar ik werk veiligheid prioriteit nummer 1 heeft.

De opleiding heb ik als zeer prettig ervaren. Er is veel begeleiding vanuit Kader. Mede door deze begeleiding voelde ik mij niet in het diepe gegooid en heb ik alles op een normaal tempo kunnen voltooien. Lesmethodiek van Kader is zeer overzichtelijk opgezet, alles is makkelijk terug te zien of te lezen. Daarnaast was het leuk om aan de Safety games te werken. Hiermee leer je jezelf te ontwikkelen en leer je door terugkoppeling een goed en gedegen rapport te maken.

Gaande de opleiding ben ik op een andere manier naar veiligheid gaan kijken en ben ik er achter gekomen dat veiligheid een achtergrond heeft. Het mooiste wat ik heb geleerd is om alles vanuit de bron te benaderen. Dit noemen ze met een mooi woord de arbeidshygiënische strategie.

Binnen mijn organisatie is er nu een extra iemand die de veiligheid bewaakt en zoekt naar passende oplossingen, die met de meest recente kennis op de hoogte is van alles op het gebied van veiligheid.

De ervaring met Kader beschrijf ik als zeer goed. Ik zou de MVK opleiding zeker aanraden aan mensen die dit vakgebied interesseert.

Stefan Izeboud, The vegetarian butcher

10,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht