Basis Veiligheidskunde

TecLine

Ik weet nu dat ik de MVK opleiding wil gaan volgen bij Kader

Na een tip van onze externe HVK’er en aangezien ik meer ‘gewicht’ aan mijn projectbezoeken wil toevoegen d.m.v. kennis ben ik de Basis Veiligheidskunde opleiding gaan volgen.

De opleiding is zeker naar tevredenheid verlopen. De locatie was top en goed verzorgd. De docenten komen uit het werkveld en dat geeft een extra dimensie aan de lesstof omdat er praktijkvoorbeelden worden besproken. Het was praktijkgericht. Lessen zijn duidelijk en goed opgedeeld per categorie. Mijn ervaring met Kader is prettig. Duidelijke en snelle communicatie, heldere structuur en een mooie locatie.

Voor mij was de BVK opleiding een kennismaking met de wereld van veiligheid. De opleiding was niet te lang en zeker niet te kort. Nu ik deze opleiding heb gevolgd heb ik al meer kennis opgedaan voor mijn projectbezoeken en weet ik nu dat ik de MVK opleiding wil gaan volgen bij Kader.

Voor mijn organisatie zit de meerwaarde erin dat ik binnen mijn organisatie als enige op de projectlocaties kom. Door het opbouwen van kennis over veiligheid kunnen wij een kwaliteitsslag maken binnen de organisatie. Nu huren we kennis in, straks is het de bedoeling om dit zelf intern op te kunnen pakken.

Jeffrey Looman, TecLine

8,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht