Hogere veiligheidskunde - HVK

Synthomer

De organisatie heeft nu een Veiligheidskundige die in staat is om het grote plaatje te zien

Ik ben de HVK opleiding gaan volgen om mijn kennis en ervaring, behaald in de praktijk, aan te vullen met theoretische verdieping en erkenning door middel van het HVK diploma. De reden dat ik
voor Kader heb gekozen is omdat bij het schrijven van scripties Kader bekend staat om uitstekende scriptie begeleiding.

De opleiding is naar tevredenheid verlopen, de lesdagen waren goed verzorgd (locatie Arnhem) en merendeel van de docenten voldeden aan het niveau je mag verwachten. Goede afwisseling tussen praktijk en theorie. Uiteraard wel sterk afhankelijk van de kwaliteiten van de docenten. De bedrijfsbezoeken en safety games zijn een welkome afwisseling. Kader is een professionele opleider welke zich echt richt op de ontwikkeling van de deelnemers en het behalen van hun doel. Met name de mensen rondom de opleidingen (coördinatoren, begeleiders etc.).

Ik heb zeker meer geleerd dan verwacht, vooral stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling (specifiek tijdens module 2 en module 4 van de opleiding). De organisatie heeft nu een Veiligheidskundige in dienst die in staat is om het grote plaatje te zien (inclusief verbanden en belangrijke knelpunten), weet hoe hijzelf in elkaar steekt en hoe met de verschillende mensen en hun niveau om te gaan om zo draagvlak te krijgen voor belangrijke onderwerpen. Daarnaast heeft de opleiding nieuwe inzichten gegeven over hoe invulling te geven aan bepaalde onderwerpen.

Thomas Kruider, Synthomer

10,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht