EP-W/B

Synorga

Praktijkervaring is echt een meerwaarde!

Zowel de EPA-W als EPA-U opleiding heb ik als leerzaam en fijn ervaren. Kader heeft docenten met ruime praktijkervaring waardoor deze gedeeld wordt met de groep cursisten. Ook de lesmethode heb ik als erg prettig ervaren.

Binnen Synorga heb ik al de nodige kennis over EPA opgedaan. Door van gedachten te wisselen met anderen (docenten en medecursisten) heb ik veel bijgeleerd. Er is binnen de opleiding altijd ruimte voor vragen en discussie. Ik zie de praktijkervaring van de docenten als een echte meerwaarde van de EPA opleidingen binnen Kader. Alle docenten zijn werkzaam als adviseur in het werkgebied, zij delen hun kennis en ervaring. Dat is erg fijn!

Door veranderingen in de wetgeving is er binnen Synorga meer werk in het advies ontstaan. Dit is voor mij de reden geweest om zowel de EPA-W als later de EPA-U opleiding te gaan volgen. Voorheen was er binnen Synorga één collega op de adviesafdeling, hij kon het werk alleen niet aan, veel werk moest worden uitbesteed. Doordat ik nu ook gediplomeerd ben is dat niet meer nodig. Door de opleidingen kan ik nu zelfstandig met de vraagstukken aan de slag.

Dennis Gaal, Synorga

10,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht