MVK opleiding

STAR

Persoonlijke aandacht voor de cursisten

Ik ben de Middelbare Veiligheidskunde opleiding gaan volgen omdat de opleiding mij meer kennis en inzicht kon geven in Arbeidsveiligheid. Tevens de wet- en regelgeving hieromheen met betrekking tot mijn functie als vergunning coördinator op een raffinaderij.

De opleiding is met alle tevredenheid verlopen. De belangrijkste basis voor het behalen studiesucces waren: De persoonlijke aandacht van Kader, geen eentonige lessen, duidelijke lesstof, leuke studiegenoten, ervaren leraren met vakkennis enthousiasme en betrokkenheid, tevens examinatoren die mij goed advies hebben gegeven toen ik mijn scriptie presentatie (door te veel bijzaken aan te hebben gedragen) nog een keertje over moest doen met succes.

De inhoud van de MVK-opleiding was zeer leerzaam en ik zal de kunde zeker implementeren in mijn huidige werkzaamheden als Vergunningscoördinator, of in de functie als Veiligheidskunde op de raffinaderij. Ik kan nu als echte veiligheidsdeskundige kundig advies geven met betrekking tot het vigerende veiligheidsbeleid in de organisatie van de raffinaderij.

De methode van Kader sluit aan op het niveau van de opleiding met een praktijkgericht insteek. Ik ervaar Kader als een goede en prettige communicatieve organisatie met persoonlijke aandacht voor de cursisten.

Jeroen Brand

9,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht