MVK opleiding

STA dienstverlening

De deuren zijn opengegaan die anders gesloten zouden blijven

De reden dat ik de Middelbare Veiligheidskunde opleiding ben gaan volgen was voor mij heel simpel. Vanaf het moment dat ik mijn bedrijf ben gestart, liep ik tegen een muur op van weerstand. Het feit dat ik maar een ‘’gewoon’’ mannetje was en nergens bleek uit dat mijn kennis enigszins gestoeld was met een opleiding. Ik ben o.a. deze opleiding gaan volgen om nog meer duidelijkheid te krijgen in de regelgeving op het gebied van veiligheid en kennis opdoen van neven wetgevingen waar je zoal mee te maken kan hebben.

Door deze opleiding positief te hebben afgerond zijn voor mij wel de deuren opengegaan die anders gesloten zouden blijven omdat men je nu veel serieuzer neemt. Wanneer ik nu een probleempunt benoem wordt er wel aandacht aangegeven om het te verbeteren. En door deze opleiding heb ik nu ook meer inzichten verkregen omtrent diverse wetgevingen. Ik kan nu mijn opdrachtgevers een betere oplossing aanbieden. Mede doordat ik een geheel nieuw concept aanbied kan ik mijn opdrachtgevers nog beter ontzorgen en worden zij ook steeds enthousiaster over de dienstverlening die ik met mijn medewerkers neerzet. Dit is overigens een geheel nieuw Europees concept!

Met de Middelbare Veiligheidskunde opleiding van Kader krijg je niet alleen de benodigde kennis van docenten mee, maar je krijgt ook de benodigde aanvullingen van je mede cursisten. Hierdoor krijg je het juiste inzicht vanuit diverse hoeken. Door deze open insteek geeft deze opleiding een extra meerwaarde. Zo wordt deze opleiding ook aangevuld met praktijkvoorbeelden en levens echte filmpjes van de docenten, welke voor een ieder herkenbaar zijn. Dat heeft voor mij toch een grote meerwaarde gehad tot het inzichtelijk krijgen van bepaalde casussen.

Wanneer je tijdens de zelfstudiemomenten toch nog vragen hebt kan je die rustig stellen aan de desbetreffende docent. Deze zijn heel toegankelijk en staan je geduldig met extra uitleg bij. Met alle aandacht en de relatief eenvoudige uitleg, is deze opleiding voor bijna iedereen te doen. Het hebben van inzichtelijk en voorstellingsvermogen maakt het je wel makkelijker.

Mijn ervaring met Kader is dan ook zeer positief. Door de vele persoonlijke aandachtsmomenten vergeet je bijna dat de opleiding klassikaal gegeven wordt. De vele praktische elementen hadden voor mij toch echt wel een meerwaarde. Als ik deze opleiding een cijfer zou moeten geven, dan geef ik toch een mooie 8,5 mede door de rust die uitgestraald wordt tijdens het inzenden van de afsluitende opdrachten.

Ferry Stroet

8,5

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht