HVK opleiding

Snelle reactie op vragen en goede begeleiding bij afstuderen

Snelle reactie op vragen en goede begeleiding bij afstuderen

Ik wilde graag een aanvulling op mijn milieumanagement opleiding en een HVK opleiding was noodzakelijk voor mijn functie die ik had en heb als SHE officer, vandaar dat ik de HVK opleiding ben gaan volgen bij Kader. De opleiding is absoluut naar tevredenheid verlopen de verschillende docenten met allen hun eigen expertise zorgt voor een hoge kwaliteit van de lesdagen. Het materiaal was zeer divers en goed bruikbaar en toepasbaar in het bedrijf. Daarnaast is het leuk om andere mensen te leren kennen die ieder vanuit hun eigen discipline iets met veiligheid doen. Met een deel van de groep hebben we ieder half jaar nog een etentje en borrel in Groningen. Al met al kijk ik met veel plezier terug op de opleiding en heb ik zelfs mijn collega overtuigd om deze bij Kader te volgen. Van veel onderwerpen weet je al een beetje vanuit de praktijk. Het is nuttig om hier aanvullende informatie (verdiepingsslag) van te krijgen.

Vanuit de functie kun je beter adviseren geven en kun je een organisatie hierdoor naar een hoger niveau tillen. En het zorgt ervoor dat je als veiligheidskundige van de verschillende onderwerpen veel weet en mensen dus goed kunt adviseren (van collega’s in de fabriek tot management

De lesmethode van Kader biedt een goede afwisseling van onderwerpen en de juiste diepgang. Tevens vind ik de afwisseling tussen toetsen en praktijkopdrachten handig.
Mijn ervaring met Kader is: snelle reactie op vragen en goede begeleiding bij afstuderen.

Peter van der Meulen

9,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht