MVK opleiding

SJ Safety Consultancy

Mijn ervaringen met Kader zijn perfect

Momenteel volg ik de voltijd opleiding integrale veiligheidskunde. Mijn hart ligt echter bij de arbeidsveiligheid en dat wordt in deze opleiding niet uitgebreid behandeld. Daarom heb ik de keuze gemaakt om op de zaterdag de MVK opleiding bij Kader te gaan volgen. Hier heb ik geen moment spijt van gehad!

De opleiding is naar volle tevredenheid verlopen. Er is mij veel kennis bijgebracht door docenten die stuk voor stuk vakmensen zijn. Daarnaast zijn ze enorm enthousiast over hun eigen werk en dat maakt het begrijpen van de lesstof gemakkelijker en het enthousiasme werkt aanstekelijk. De docenten zijn ook erg welwillend om jou te helpen.

Door deze opleiding ben ik gestart als zelfstandig veiligheidskundige, zonder de MVK opleiding van Kader had dat niet gekund. Door de interactieve lessen, gegeven door de bevlogen docenten, vond ik de lesmethode van Kader heel erg fijn en efficiënt.

Mijn ervaringen met Kader zou ik omschrijven als perfect! De communicatie is snel en er wordt te allen tijde met je meegedacht. Ik geef de opleiding een dikke 9! Als er tijdens de opleiding nog iets meer aandacht werd besteed aan de presentatieskills dan was het voor mij zeker een 10!

Sierra Jansen

9,2

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht