HVK opleiding

Siemens

Een bredere en betere EHS organisatie opzetten

De Hogere Veiligheidskunde opleiding ben ik gaan volgen om mijn kennis te verbreden, door mijn interesse voor veiligheid in het algemeen en omdat het een meerwaarde heeft voor mijn huidige functie (verzelfstandiging). De opleiding is naar volle tevredenheid verlopen. Bij aanvang zag ik wel op tegen de studielast en de opdrachten die gemaakt moesten worden. Na verloop van tijd begon ik de cursus echt leuk te vinden en waren de opdrachten en de tijd daarvoor nodig geen enkel probleem meer.
Meerwaarde is voor mij de kennis verbreding en de manier waarop ik nu tegen collega’s, opdrachtgevers, etc. aankijk om te komen tot een goede samenwerking met betrekking tot veiligheid. De meerwaarde voor het bedrijf is mijn bredere kennis en achtergrond om een bredere en betere EHS organisatie op te zetten.

De insteek van de cursus vind ik prima. Met name de trainingen over Veiligheid en de mens en Veiligheid en de organisatie. Ik heb een zeer leerzame tijd doorgebracht en het is zeer nuttig voor de toekomst.

Henk Jansen

8,4

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht