HVK opleiding

Schuiling Safety

Van begin tot eind word je goed begeleidt! De opleiding krijgt van mij een 8,5!

Ik heb zowel de opleiding als de begeleiding van Kader als zeer prettig ervaren. Van begin tot eind ben ik goed begeleidt tijdens alle opdrachten en modules. De combinatie tussen de goede begeleiding en de behapbare delen maakten voor mij dat deze opleiding naar tevredenheid is verlopen. Door het werken in modules, die telkens werden afgesloten met deelexamens, werd de opleiding mooi opgebouwd en werd het nooit teveel als cursist. De insteek van de lessen is daarnaast prima. De lessen zijn goed verzorgd en worden tevens gegeven op mooie en goede leslocaties!

Wat deze opleiding voor mij echt waardevol maakte was de verdieping van kennis. Tijdens de opleiding ga je een stuk dieper op de onderwerpen in dan tijdens de MVK opleiding. Daarnaast merk je gaandeweg de opleiding welke onderwerpen je beter liggen dan andere en waar je interesses écht liggen. Voor mij persoonlijk waren fysieke belasting en procesveiligheid hele mooie lessen / modules.

Mijn opgedane kennis kan ik direct voor mijn bedrijf in de praktijk brengen. Zo kan ik nu een betere en bredere veiligheidskundige aanbieden die op meerdere onderwerpen verschillende organisaties kan helpen om hun veiligheid naar het hoogste niveau te tillen.

Frits Schuiling, Schuiling Safety

8,5

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht