KAM-coördinator opleiding

Safety Advisor KIESVeiligheid

Kennis en inzetbaarheid verbreed tijdens de KAM-coordinator opleiding

De KAM Coördinator opleiding ben ik gaan volgen als verbreding van mijn kennis en inzetbaarheid als freelance MVK’er (Middelbaar Veiligheidskundige). Het werkgebied voor KAM functionaris en MVK is overlappend. Daarnaast ben ik ook nog toezichthouder en directievoerder in de wegenbouw. Daar is KAM ook belangrijk. Het mooiste is wanneer ik een combinatie van de drie kan maken.

De opleiding is naar tevredenheid verlopen. Jammer van de corona perikelen maar Kader heeft hier accuraat en goed op ingespeeld. Ook de lesmethode was goed. Verschillende docenten per discipline, mensen uit de praktijk. Jammer dat er te weinig met casussen gewerkt werd, als oefenstof. Tijdens het examen werden een aantal kunstjes gevraagd. Na één keer in de les oefenen beheers je dat nog niet. Zeker als je op dat moment niet als KAM Coördinator werkzaam bent. Meer kleinere oefeningen (desnoods als huiswerk training) zijn m.i. welkom.

Na het volgen van deze opleiding is de toegevoegde waarde voor mijn organisatie dat ik breder inzetbaar ben en er meerdere combinaties mogelijk zijn. Breder werkveld in als MVK. Voor mijzelf is de meerwaarde dat ik mijn kennis en inzetbaarheid heb verbreed. MVK is enkel Arbo, KAM is meer.

De communicatie met Kader was duidelijk, op financieel gebied kwam je niet voor verassingen te staan. Fixed price en een slagingsgarantie.

Erwin H. Kropman, Veiligheidskundige

9,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht