BVK opleiding

RBOC Fort Marken binnen

Alle highlights behandeld!

RBOC Fort marken Binnen heeft voor eigen adviseurs/docenten de incompany Basis Veiligheidskunde aangeboden. Teamleider Ralph Wesseling heeft de volgende stap gezet en volgt intussen de Middelbare Veiligheidskunde opleiding in Alkmaar.

Ik zocht vorig jaar een opleiding tussen preventiemedewerker, Coördinator Hoofd BHV en MVK in. Een praktische opleiding op gebied van veiligheid die niet te lang duurde en waarbij de studiebelasting acceptabel was. Ik kwam vervolgens bij de BVK cursus uit. De BVK is eigenlijk de praktische samenvatting van de MVK cursus. Met alle highlights erin. De MVK heeft meer diepgang op specifieke onderwerpen.

Allereerst hadden we een hele leuke cursusgroep. Ik vond vooral de praktische insteek van de lessen goed. De dagen vlogen voorbij. Door de safetygames werden de deelnemers aan het werk gezet met leerzame praktijkcases en opdrachten. Ik volg nu de vervolgcursus MVK en het is mooi meegenomen dat ik voor de dagen uit de BVK cursus nu vrijstellingen heb voor de cursus MVK. Dat is positief voor de studiebelasting.

Meer kennis op het gebied van praktische veiligheid is een meerwaarde voor ons bedrijf. Een aantal onderwerpen zijn direct te gebruiken bij adviesvaardigheden die ik dagelijks nodig heb bij bedrijven.

De insteek van Kader kan ik beschrijven als praktisch. Theorie en praktijkopdrachten wisselen zich af in een goede verhouding. De hele dag in het lokaal werd boeiend gebracht. Alle onderwerpen waren nuttig en hadden meerwaarde. Het is goed, professioneel en ontspannen. Alle docenten weten waar ze het over hebben.

Ralph Wesseling, RBOC Fort Marken binnen

9,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht