BVK opleiding

EHS Performance Engineer

Professioneel, zeer positief en aan te bevelen aan anderen!

Voor mij was de Basis Veiligheidskunde opleiding bij uitstek een gelegenheid om in korte tijd een fatsoenlijke fundatie op H&S gebied op te doen. Ik werk op de EHS afdeling bij een BRZO chemiebedrijf. Mijn achtergrond is milieu en mijn collega’s werken veel aan EHS. Door het volgen van deze opleiding zou ik ook met meer zekerheid naast de E ook H&S werkzaamheden gaan uitvoeren.

Tijdens de lessen werden we theoretisch voorbereid, gevolgd door een vakles met mogelijkheid tot verheldering en kregen werkopdrachten.

De opleiding is naar tevredenheid verlopen, ik vond het een hele duidelijke en goede opleiding. Precies wat ik verwachtte, namelijk een basiskennis op H&S. De toevoeging aan de opleiding vond ik de achtergrond over arbo-wetgeving. Dit had ik niet verwacht. De meerwaarde voor mij is dat ik nu voldoende basiskennis over H&S heb ontvangen om hierop projecten/werkzaamheden binnen mijn werk uit te voeren. Voor mijn organisatie zit de toegevoegde waarde hem in dat we nu een flexibele afdeling m.b.t. H&S werkzaamheden hebben.

Mijn ervaring met Kader beschrijf ik als professioneel, zeer positief en aan te bevelen aan anderen.

EHS Performance Engineer

8,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht