MVK opleiding

Preventive Maintenance Group BV

Deskundige docenten en goede ondersteuning tijdens de opleiding met zeer snelle responstijden omtrent vragen en/of af te ronden opdrachten

Veel voorkomende (veiligheids-)issues, de toenemende complexiteit van industriële processen en de steeds verdere verantwoordelijkheid van werkgevers hebben mij doen besluiten om te starten met de MVK opleiding.

De opleiding is naar tevredenheid verlopen, deskundige docenten en goede ondersteuning tijdens de opleiding met zeer snelle responstijden omtrent vragen en/of af te ronden opdrachten. Efficiënt en doeltreffende lesmethode, waarbij er rekening moet worden gehouden dat er vanaf het begin van de studie direct zaken opgepakt moeten worden anders ligt het tempo aan de hoge kant.

Na het volgen van deze opleiding is de meerwaarde voor mijn organisatie dat (Veiligheids-) procedures zoals RI&E’s en V&G plannen worden nu steeds waardevoller en beter toepasbaar in praktijk. Waardoor onze veiligheidsprocedures steeds verder uitgewerkt kunnen worden en het gehele veiligheidsbewustzijn binnen onze organisatie steeds verfijnder toepasbaar wordt. Hierdoor worden we steeds meer gelijkwaardige gesprekspartner in het oplossen van veiligheidsissues op externe werkplekken bij onze (Industriële-) opdrachtgevers. De meerwaarde na het volgen van de opleiding voor mijzelf is dat ik meer inzage heb in verantwoordelijkheden van werkgever en werknemers en een brede kennis om veiligheid op een professionele en bredere wijze te kunnen bespreken met grote industriële opdrachtgevers.

Kader is een prima organisatie, die doen wat ze beloven en meer. Dit blijkt onder meer uit een snelle responstijd van vragen of informatievergaring, aangereikt vanuit docenten. Ik ben erg tevreden en heb mij direct ingeschreven voor de HVK opleiding, iets wat je niet zult doen als het e.e.a. niet naar wens zou zijn verlopen.

Andre Munniksma, Preventive Maintenance Group BV

8,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht