HVK opleiding

Jeroen Heerkens

Prettige leeromgeving

Jeroen heeft de MVK opleiding afgerond en is op dit moment bezig met de HVK opleiding.

Op 35 jarige leeftijd kreeg ik de behoefte om me verder te gaan ontwikkelen, ik wilde gaan leren. Na gesprekken met oud collega’s uit defensie kwam ik terecht bij veiligheidskunde. Ik heb er bewust voor gekozen om als basis eerst de MVK te gaan volgen. Deze duurt ongeveer een jaar en daarna kon ik kijken of het een onderwerp was om voor door te studeren.

De grootste meerwaarde voor mij was de klas waarin ik zat. Ik werkte zelf niet in een bedrijf als veiligheidskundige, maar in mijn klas zaten allemaal mensen die er in hun werk dagelijks mee te maken hadden. Veel werkte in de haven. Ik heb nog steeds contact met de gehele klas. We proberen 1 a 2 keer per jaar wat te drinken met elkaar om bij te kletsen en ervaringen te delen.

Kader heeft veel leraren die jarenlange praktijk ervaring hebben. Als ze dat goed gebruiken tijdens de les dan is zelfs een wat minder interessant onderwerp nog interessant. Voor mij persoonlijk is het erg belangrijk als de leraar voor de klas zelf veel praktijk ervaring heeft.

Ik ervaar Kader als een prettige leeromgeving. Door dat je een contactpersoon per klas krijgt toegewezen is de communicatie makkelijk en snel. Deze manier van werken is zeer prettig.

Jeroen Heerkens

9,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht