Middelbare Veiligheidskunde - MVK

Paramelt B.V.

Kader werkt als een geoliede machine

Ik ben de Middelbare Veiligheidskunde opleiding gaan volgen om actuele operationele kennis te verkrijgen.

De opleiding is naar tevredenheid verlopen. Tijdens en met de opleiding kon ik direct gebruikmaken van de behandelde onderwerpen op het gebied van veiligheid. Met de MVK opleiding van Kader wordt op een intensieve manier de basis neergezet om een algemeen beeld te krijgen wat nodig is om te voldoen aan de actuele veiligheidseisen door middel van veel zelfstudie, praktijkopdrachten en een afrondende scriptie. Daarbij wordt de cursist begeleid door ervaringsdeskundigen en is er tijdens de lessen sprake van een goede wisselwerking met de andere cursisten.

De toegevoegde waarde van de opleiding is dat ik een brede en actuele kennis van de diverse onderwerpen op veiligheid heb opgedaan, die bij een bedrijf van toepassing zijn. Deze kennis had ik ook direct nodig in de organisatie, met derden en het bevoegd gezag.

Voor mijn organisatie is de meerwaarde dat het zorgde voor een goede reflectie om te beoordelen waar onze organisatie staat en wat de verbeter punten zijn. Daarmee kon ik aan de slag.

Kader geeft een gedegen opleiding met professionele medewerkers. Door deze opzet is de slagingskans groot!

Ruud Markus, Paramelt B.V.

 9,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht