Middelbare Veiligheidskunde - MVK

Oiltanking

De opleiding biedt mij kansen om een andere functie te vervullen binnen het bedrijf

Ik ben de Middelbare Veiligheidskunde opleiding gaan volgen omdat ik mij verder wilde ontwikkelen op het gebied van veiligheid voor mijn huidige functie als permitcoördinator.

Ik heb de opleiding als goed ervaren en vond alles uitstekend geregeld ondanks de harde lockdown waardoor we online les kregen. Dit maakte het wel lastiger om goed de lessen te volgen. De lessen waren goed opgebouwd waardoor de stof duidelijk en overzichtelijk was gemaakt. Door de safety games wordt er op een leuke manier een stukje zelfstudie aan toegevoegd wat een soort controle is of je de les hebt begrepen.

De opleiding biedt mij kansen om een andere functie te vervullen binnen het bedrijf en me te mengen in verschillende projecten wat betreft veiligheid. Dit is voor mij echt een toegevoegde waarde van de opleiding. Voor mijn organisatie is de meerwaarde dat zij geen externe veiligheidskundige hoeven in te huren. Door de kennis die ik al heb op de terminal in combinatie met de kennis op het gebied van veiligheid hoeven zij niet een nieuw iemand wegwijs te maken.

Het was een erg leuke opleiding met goed verzorgde lessen en leuke leraren. Ik kan anderen zeker aanraden om deze opleiding te gaan volgen.

Brian Goossens, Oiltanking

8,4

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht