Middelbare Veiligheidskunde - MVK

Nordex

Veiliger werken binnen onze organisatie

Ik had altijd al interesse in regels qua veiligheid. Gezien mijn baas vond dat de MVK opleiding bij mij zou passen en wilde dat ik meer punten met betrekking tot veiligheid ging oppakken, ben ik de Middelbare Veiligheidskunde opleiding gaan volgen bij Kader.

De opleiding is me erg goed bevallen, een leuke groep mensen, fijne docenten en een prettige leerstructuur met thema’s. Erg praktisch en vanaf dag één gelijk bruikbaar in de praktijk. Doordat er elke keer weer een andere module werd behandeld, zijn de lessen goed te volgen. Alles is makkelijk op te zoeken door middel van een online leeromgeving (Mijn Kader) en twee ordners. Kader is praktijkgericht en flexibel qua inhalen. Werken op hoogte had van mij een los thema mogen zijn, één lesdag.

Sinds ik de MVK opleiding heb gehaald, ben ik veel meer op de hoogte van de wettelijke regels en kijk ik nu op een andere manier naar de vraag die ik van de technicians krijg. De meerwaarde voor mijn organisatie zit hem in dat ze nu meer kennis in huis hebben, waardoor audits VCA/ISO veel makkelijker voor te bereiden zijn. Nog veiliger werken binnen onze organisatie.

Miranda Keijzer, Nordex

9,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht