Middelbare Veiligheidskunde - MVK

Nederlandse Spoorwegen

Wat ik heb geleerd tijdens deze opleiding kan ik dagelijks toepassen in de praktijk

Mijn naam is Fred Claessen en ik werk al 23 jaar bij de Nederlandse Spoorwegen. In het onderhoudsbedrijf waar ik werkzaam ben is veilig werken van groot belang en vanuit mijn verleden als storingsmonteur heb ik hier ook veel affiniteit mee. Vanuit mijn huidige functie als auditor en operationeel veiligheidskundige kreeg ik steeds meer binding met veiligheid en daarom ben ik de Middelbare Veiligheidskunde opleiding gaan volgen.

Deze opleiding werd verzorgd door Kader Opleidingen. Wat ik als zeer prettig en een groot plus punt heb ervaren is dat de lessen verzorgd werden door mensen uit de praktijk. Zij zijn zeer kundig in hun vakgebied en wisten een prima link te leggen tussen theorie en praktijk. Ook de begeleiding tijdens het maken van de afstudeerscriptie was zeer prettig. De studiebegeleider en de docenten waren altijd bereikbaar en gaven goede tips. Vanuit Kader Opleidingen werd ik tevens prima geïnformeerd over het lesprogramma, eventuele wijzigingen en voortgang van de opleiding door de opleidingscoördinatoren.

Wat ik heb geleerd tijdens deze opleiding kan ik dagelijks toepassen in de praktijk waarbij ik een bijdrage wil leveren aan het continu verhogen van het veiligheidsbewustzijn en daarmee te zorgen voor een veilige werkplek voor iedereen binnen de organisatie.

Ik kan deze opleiding aan iedereen aanraden die zich wil inzetten voor veiligheid. Als ik deze opleiding een cijfer moet geven is dit een 9.

Fred Claessen, Nederlandse Spoorwegen

9,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht