Middelbare Veiligheidskunde - MVK

Mustafa Karkili

De manier van lesgeven heb ik ervaren als erg prettig

Ik ben de Middelbare Veiligheidskunde opleiding gaan volgen om me verder te ontwikkelen na mijn BVK en veiligheidsbewustzijn te vergroten.

De opleiding is naar tevredenheid verlopen. De manier van lesgeven heb ik ervaren als erg prettig. Lesmaterialen en de methode (informeel) heeft er voor gezorgd, dat de lesstoffen beter blijven hangen.

Na het volgen van deze opleiding heb ik een andere kijk op (werk) situaties gekregen, meer kennis over de veiligheid en een vak waar je, jezelf verder kan ontwikkelen. Dit vond ik echt een meerwaarde van de opleiding. De meerwaarde voor mijn organisatie is dat mijn werkgever er nu een medewerker bij heeft met een veiligheidsachtergrond, die hopelijk een steentje hierin kan bijdragen.

Kader omschrijf ik als prettig, informeel, serieus, goede begeleiding, laagdrempelig en resultaatgericht. Ik wil iedereen van Kader bedanken voor de gastvrijheid en de begeleiding tijdens mijn studie. Kader is zeker mijn aanrader voor mensen die cursussen en/of opleidingen willen gaan volgen.

Mustafa Karkili, Mustafa Karkili

8,4

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht