Middelbare Veiligheidskunde - MVK

MTC Tankcleaning

De kennis die je opdoet tijdens de opleiding is direct in de praktijk toepasbaar!

De opleiding is naar volle tevredenheid verlopen. Elke les is weer anders en het verschilt uiteraard welke lessen en modules het best bij je passen maar elke les is tot in de puntjes geregeld! Dit maakte het voor mij een hele mooie opleiding.

Na afronding van de opleiding merk ik dat mijn kennis vergroot is en deze praktische kennis kan ik direct in onze organisatie toepassen. Elke les en elke module had zijn eigen focusgebied en de docenten leggen het rustig en duidelijk aan je uit. Aan het eind van de rit heb je een mooie tas met gereedschap meegekregen door alle opgedane kennis.

Door de kennis die ik heb opgedaan tijdens de opleiding merk ik dat ik zekerder ben in de dingen die ik op mijn werk doe. Door het theoretische steuntje in de rug sta je in de praktijk sterker in je schoenen. Dat werkt prettiger voor mij en mijn collega’s. Alles omvattend is het een hele goede ervaring geweest die mij de juiste instrumenten heeft gegeven om mijn taak bij mijn huidige werkgever beter uit te kunnen voeren. Ik geef de opleiding dan ook een dikke 9!

Rick Verzijden, MTC Tankcleaning

9,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht