Basis Veiligheidskunde

Mitshubishi motors Europ

Kortom: Meer kennis gekregen gedurende de opleiding

Binnen Mitshubishi motors Europ ben ik werkzaam als Warehouse instructor. Het intern opleiden van intern transport staat daarbij centraal. Om meer achtergrondkennis en handvaten te krijgen binnen de veiligheid ben ik de BVK opleiding bij Kader gaan volgen. Ik wil de veiligheidskennis in mijn eigen werkgebied toe kunnen passen en deze opleiding sluit daar perfect bij aan.

Ik heb de opleiding als prettig ervaren. Tijdens de lessen heb ik vele handvaten gekregen om in mijn werkomgeving toe te passen. Ook de Safety Games waren erg nuttig. Je bent in de les actief bezig en daar leer je heel veel van. De module wetgeving vond ik interessant, omdat de docent je in de les laat zoeken in de wetgeving. Zo heb ik meer zicht gekregen in hoe je het beste de wetgeving kan toepassen binnen je eigen bedrijf. Ook de module Gevaarlijke stoffen was interessant, omdat je bewust wordt gemaakt van de risico’s van het werken met gevaarlijke stoffen. De module elektrische veiligheid vond ik echter lastig,omdat ik hier binnen MME weinig mee te maken heb. Uiteindelijk heb ik wel veel van deze module geleerd.

Binnen onze organisatie is er nu meer bagage op het gebied van veiligheid, zoals risico’s inschatten en preventieve maatregelen om ongevallen te voorkomen, zoals het houden van een toolbox. Dit wordt je ook geleerd tijdens de BVK opleiding.

Persoonlijk heb ik veel handvaten gekregen tijdens de opleiding zoals het zoeken in de wetgeving en ik kan nu ook makkelijker een vraag beantwoorden binnen de organisatie als het over een stukje wetgeving gaat. Ook kan ik nu zelfstandig een werkplekinspectie of een Taak Risico Analyse uitvoeren.

De organisatie van de opleiding was heel goed. Het gekregen lesmateriaal was duidelijk. Alle vragen werden tijdig en duidelijk beantwoord door de opleidingscoördinator. Kader geeft je goed steun om je persoonlijke doelstellingen te bereiken .

Kortom: Meer kennis gekregen gedurende de opleiding

Roel Swakhoven, Mitshubishi motors Europ

10,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht