Hogere veiligheidskunde - HVK

Medisch Centrum Leeuwarden

Ik heb geen dag gemist en bewust genoten van de studiedagen!

De Hogere Veiligheidskunde opleiding ben ik ten eerste gaan volgen als bevestiging van mijn eigen opvatting dat ik mijn werk al uitvoerde op HVK niveau. Ten tweede voor de status, je wordt toch anders bekeken met HVK achter je naam.

Ik heb geen dag gemist en bewust genoten van de studiedagen tijdens de opleiding, de opleiding is voor mij naar tevredenheid verlopen. Vooral de interactie (discussies) tussen mijn medecursisten en docenten heb ik als waardevol ervaren. De lesmethode was goed, over het algemeen zeer deskundige docenten met praktijkervaring en veel ruimte voor persoonlijke inbreng. Veelal een goede mix van theorie en opdrachten. Een aantal theorie examens duurden 4 uur, dit heb ik persoonlijk als zeer (te) intensief ervaren. Verder was het goed georganiseerd, snel en duidelijke feedback met aardige medewerkers.

De meerwaarde voor mij van de opleiding is dat ik meer kennis heb gekregen, erkenning voor jezelf en een professionele uitstraling naar de omgeving. Voor mijn organisatie is de meerwaarde dat ik nu meer kennis heb, meer ervaren waardoor ik een nog betere, serieuze gesprekspartner naar organisatie en externen ben.

Dirk Faber, Medisch Centrum Leeuwarden

8,5

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht