Basis Veiligheidskunde

Maasstadziekenhuis

De begeleiding was erg goed en kundig!

Op mijn werk, in een ziekenhuis waar ik beveiligingsbeambte ben kregen we te maken met VCA, Arbo en veilige werkplekken. Dit trok mij enorm en wilde hier meer over weten en in de toekomst in deze branche werken. Zodoende ben ik de Basis Veiligheidskunde opleiding bij Kader gaan volgen.

In het begin wist ik niet hoe het zou verlopen, na lange tijd niet meer aan een schoolbank gezeten te hebben. Maar de begeleiding was erg goed en kundig. Hierdoor was het te begrijpen en door de lesstof was het voorbereiden goed te doen. Het is zeker naar tevredenheid verlopen!

De opleidingslocatie, opzet van de opleiding en de informele sfeer heb ik als prettig ervaren. Maar naast dit allemaal toch kundige leerkrachten die het goed weten over te brengen.

De meerwaarde van deze opleiding voor mij is dat we op mijn werkgebied ook te maken hebben met Arbo, gevaarlijke stoffen, RI&E rondes en werkvergunningen. Naast dit allemaal zie ik het als een stap voor een eventuele loopbaan. Voor mijn organisatie is de meerwaarde dat mijn werkgever nu vaker een beroep op mij zou kunnen doen om werkplekinspecties uit te voeren, mee te lopen met de RI&E rondes en alle raakvlakken met mijn opleiding.

Mijn ervaring met Kader omschrijf ik als een bedrijf dat makkelijk benaderbaar is en duidelijkheid biedt. Zoals de mails die ons op de hoogte houdt als iets uitloopt. Ook de mogelijkheden die Kader biedt om je opleiding toch te kunnen volgen als je een les mist of gewoon wilt herhalen. Geheel kosteloos. Ik heb me opgegeven voor de MVK, het begint al goed met mijn aanmeldingsprocedure dus ik kan niks negatiefs verwachten. Ik zou zeggen ga zo door, want ik weet dat de mensen van Kader continue bezig zijn om verbeteringen aan te brengen aan de opleiding, zodat het makkelijker en duidelijker wordt.

Mustafa Karkili, Maasstadziekenhuis

9,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht