Basis Veiligheidskunde

KR Safety & Security

Praktijkgericht met duidelijke opbouw!

Gezien ik mijn eigen bedrijf heb in de veiligheidssector (Beveilig en EHBO) en nu dus ook veiligheidsadvisering, ben ik de Basis Veiligheidskunde opleiding gaan volgen. Één van mijn klanten, Real Life gaming, waar ik ook de veiligheidsadvisering doe heeft mij deze opleiding gegeven om een gedegen basis te hebben om goede veiligheidsplannen te schrijven voor de interactieve games die zij organiseren zoals Prison Escape en Good Cop Bad Cop.

De opleiding is als zeer positief en leerzaam ervaren! Op een mooie locatie (Van der Valk hotel Ridderkerk). Goede en ervaren docenten die het behapbaar wisten te vertellen. Praktijkgericht met een duidelijke opbouw. Kader heeft een zeer prettige en klantgerichte communicatie, verantwoordelijkheid nemen maar ook het bij de klant durven te leggen (denkend aan groepsverantwoordelijke voor aftekenlijsten/groepsapp/ziek of te laat melden etc.). Een extra dag zou denk ik wel de opleiding nog meer tot zijn recht brengen, bijv. dat je die dag alleen maar gaat oefenen met praktijkvoorbeelden.

Na deze opleiding te hebben gevolgd weet ik nu goed hoe ik mijn RI&E’s en veiligheidsplannen op moet stellen en de grenzen weet tot waar ik zelf advies kan geven en vanaf wanneer ik een MVK/HVK of Arbeidshygiënist moet inschakelen. Voor mijn organisatie is de meerwaarde dat ze nu met vertrouwen de veiligheidsplannen en adviezen kunnen opvolgen. Dat er niet alleen vanuit ervaring een RI&E opgebouwd wordt maar ook vanuit kennis.

Jurrie Beikes, KR Safety & Security

8,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht