Middelbare Veiligheidskunde - MVK

Koops

Samen met mijn man kan ik nu het mooie beroep van Veiligheidskundige uitvoeren

De Middelbare Veiligheidskunde opleiding ben ik gaan volgen omdat mijn man reeds een aantal jaren MVK’er/HSE is en hij heeft destijds de MVK opleiding met veel plezier gevolgd bij Kader. Nadat ik op de achtergrond een tijd met hem heb meegekeken, heb ik besloten om ook bij Kader de MVK opleiding te gaan volgen, zodat wij samen het mooie beroep van Veiligheidskundige mogen uitvoeren.

Ik ben tevreden over de opleiding. Het was plezierig, motiverend en behulpzaam. De lesmethode was helder en duidelijk. Doordat er een aantal casussen moesten worden uitgewerkt, kreeg je ook een beeld van de praktijk. Door de opleiding te hebben gevolgd heb ik een stuk verbreding en verdieping van mijn kennis gekregen. De opleiding heeft mij diverse gebieden van veiligheid laten zien.

Doordat mijn man en ik nu beiden afgestudeerd MVK’ers zijn met allebei onze eigen specialisatie zijn wij als bedrijf veel breder inzetbaar. De plezierige werk/studeerwijze van Kader heeft ertoe geleid dat mijn man inmiddels de HVK opleiding bij Kader volgt en ikzelf de wens heb uitgesproken om dit jaar nog te gaan starten met de opleiding tot Arbeidshygiënst bij Kader.

Renate Koops, Koops

9,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht