Middelbare Veiligheidskunde - MVK

Kolthof bouwbedrijf b.v.

Het lesgeven in modules is fijn en behapbaar

Mijn werkgever vindt opleiding belangrijk, dit ter ondersteuning van mijn functie als KAM-functionaris. Zodoende ben ik de Middelbare Veiligheidskunde opleiding gaan volgen bij Kader.

De opleiding is naar tevredenheid verlopen. Het voorstelrondje bij de eerste lesdag is een goed begin. Je leert elkaar echt kennen en gaandeweg de opleiding bevordert dat ook de samenwerking. Wij hadden een leuke groep mensen bij elkaar (MVK Groningen ’18).

De lessen, het examen en de Safety Games zijn goed te doen. Voor mij persoonlijk leverde het schrijven van een scriptie logistiek gezien, de meeste problemen op. Het lesgeven in modules is erg fijn en bovendien behapbaar. De ondersteuning die Kader biedt is erg uitgebreid en prettig. Lessen zijn over het algemeen interessant en met name de bedrijfsbezoeken zijn de moeite waard. We kregen les van goede docenten met praktijkervaring. Interessante lessen die over het algemeen voor de duur nooit saai worden. Bovendien doet Kader niet moeilijk als een opleiding onverhoopt pas op een later moment kan worden afgerond.

De meerwaarde van de opleiding voor mij, is dat ik nu gekwalificeerd/gediplomeerd Veiligheidskundige ben. Dit diploma komt van pas bij onze VCA** certificering en daarnaast helpt het bij mijn loopbaan in de toekomst. Voor mijn organisatie is de toegevoegde waarde dat bij het auditeren t.b.v. VCA, de auditor een volwaardige gesprekspartner heeft. Daarnaast fungeer ik als vraagbaak bij veiligheidskundige zaken en bij risicovraagstukken.

Jan Brandenburg, Kolthof bouwbedrijf b.v.

8,5

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht