Middelbare Veiligheidskunde - MVK

Knook – KAM Advies

Een goede basis om zelf de verdieping op te zoeken

Ik ben werkzaam als zelfstandig certificatie adviseur en implementeer daardoor regelmatig normen als VCA 2017/6.0 bij organisaties. De organisatie moet voor die norm aantoonbaar beroep doen op een veiligheidskundige. Dat was ik niet en daardoor moest ik voor dat stukje altijd iemand inhuren. Daarnaast merkte ik dat mijn klanten steeds meer veiligheidskundige vraagstukken kregen. Dus ik wilde graag mijn kennis uitbreiden om aan de vragen mijn klanten te kunnen voldoen. Zodoende ben ik bij Kader de Middelbare Veiligheidskunde opleiding gaan volgen.

De opleiding is zeker naar tevredenheid verlopen. Interessante lesdagen, goede trainers, een leuke groep, goede begeleiding van uit het opleidingsbureau, duidelijke communicatie, duidelijk en uitgebreide lesmethode met goede begeleiding. En snelle feedback op ingeleverde opdrachten.

Ik heb nu inzicht gekregen en diverse aspecten die van invloed zijn op de veiligheid van medewerkers. De opleiding heeft een goede basis gelegd om zelf de verdieping op te zoeken. Ik weet nu hoe de wetgeving en dergelijke in elkaar steekt en waar ik bepaalde verdiepende informatie kan opzoeken. Daarnaast heb ik nieuwe technieken/methodes geleerd die ik in de praktijk kan toepassen. De meerwaarde voor mijn organisatie is dat ik mijn kennis kan gaan toepassen bij mijn huidige klanten en aanvullende diensten kan aanbieden.

Kader is een heel fijn opleidingsinstituut. Een organisatie met een uitgebreid trainingsaanbod, waarbij ook ruimte is voor persoonlijke aandacht. Ondanks dat de MVK opleiding op veel locaties wordt gegeven, voelt het totaal niet onpersoonlijk aan. De individuele begeleiding is goed en het contact is meestal heel open en informeel. Dat vind ik erg prettig.

Krista Knook, Knook – KAM Advies

9,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht