Middelbare Veiligheidskunde - MVK

JS Techniek

Alles is door Kader van A tot Z goed geregeld en je voelt echt de betrokkenheid van Kader

De opleiding is volledig naar wens verlopen. Alles is door Kader van A tot Z goed geregeld en je voelt als cursist echt de betrokkenheid van Kader. Je wordt bijvoorbeeld al enthousiast gemaakt bij de introductiedag en vervolgens worden de lesdagen gegeven door leuke en enthousiaste docenten die ieder op hun eigen vakgebied zijn gespecialiseerd. De lesdagen zijn goed verzorgt en worden gegeven op meer dan uitstekende locaties. Ook de lunch was uitstekend en er was voor ieder wat wils. Ik heb de zaterdagopleiding gevolgd en dit was qua studiebelasting lastig maar uiteindelijk was het een heel voldaan gevoel. De begeleiding tijdens de scriptieverdediging vond ik erg goed doordacht. Je wordt keurig opgevangen door een medewerker van Kader die je geruststelt onder het genot van een kopje koffie. Dit vond ik een absolute meerwaarde.

Ik ben werkzaam bij een klein bedrijf met grote ambities. Doordat we nu een eigen MVK-er in dienst hebben onderscheiden we ons van onze concullega’s. We zenden nu niet meer alleen monteurs uit naar onze opdrachtgevers maar we zorgen ook voor hun veiligheid en gezondheid. De lessen worden zoals eerder aangegeven door bevlogen en goede docenten gegeven die veel kennis van de materie hebben. Daardoor zijn de lessen ook fijn te volgen.

Deze MVK opleiding was mijn eerste kennismaking met Kader Academy en dit heeft me zeer positief verrast. Je wordt als cursist goed begeleid en door de opleiding heen geholpen. Kader heeft ervoor gezorgd dat ik naast een drukke baan en privéleven de focus kon behouden en geen moment heb gedacht: waar ben ik aan begonnen? Een grote pluim hiervoor!

Kwaliteit wint het altijd en ik ben zo tevreden over de opleiding dat ik Kader oprecht een 10 wil geven, ik kan geen verbeterpunten vinden.

Raymond Derksen, JS Techniek

10,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht