Middelbare Veiligheidskunde - MVK

Annebel van Zandvliet

Je wordt vooraf duidelijk geïnformeerd!

Na jarenlang als secretaresse op een Advocatenkantoor te hebben gewerkt, was ik toe aan iets nieuws. Mijn man heeft de opleiding MVK via Kader gevolgd en dit boeide mij zodanig dat wij na zijn lessen niet uitgepraat raakten over de lesstof. Vervolgens hebben wij besloten dat ook ik de opleiding zou gaan volgen. Deze heb ik in maart met positief resultaat mogen behalen.

De opleiding is naar tevredenheid verlopen. Enkel de module Machineveiligheid was een erg pittige dag. Deze dag had van mij opgesplitst mogen worden. Ook werd er die dag weinig pauze gehouden, waardoor de aandacht behoorlijk verslapt werd. Aandacht die wel degelijk noodzakelijk is bij het opnemen van veel leerstof. Lesmethode was duidelijk, gestructureerd en ik weet zeker dat de lesmethode voor iedereen haalbaar is. Er is genoeg ruimte en tijd om vragen te kunnen stellen en er wordt voldoende aandacht besteed aan individuele vragen van cursisten.

De meerwaarde voor mijn organisatie is natuurlijk dat het hebben van een MVK diploma een vereiste is om werkzaamheden voor en namens Kader uit te kunnen voeren. Ik start nu een carrière als Middelbaar Veiligheidskundige waarbij ik dankzij Kader in het bezit ben van een ruime basiskennis om dit beroep te kunnen uitoefenen.

Mijn ervaring met Kader was heel goed! Je wordt vooraf duidelijk geïnformeerd en Kader komt haar woord na. De online leeromgeving is heel duidelijk ingedeeld en ook met de komst van COVID-19 pandemie zijn er direct goede maatregelen getroffen waar elke cursist tijdig over geïnformeerd werd.

Annebel van Zandvliet, Je wordt vooraf duidelijk geïnformeerd!

9,5

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht