Middelbare Veiligheidskunde - MVK

Jacco Stehouwer Services

Coronamaatregelen hebben de kwaliteit en het plezier niet in de weg gestaan

Vanuit mijn achtergrond in de bodemsaneringen was er altijd al een sterke band met veiligheid. Bij bodemsaneringen wordt er altijd een kick-off gehouden door een veiligheidskundige bij elk nieuw gestart project. Ik was daar erg in geïnteresseerd, hoe de regels zijn en waar de veiligheidskundigen hun informatie vandaar haalden. Aangezien de meeste werkzaamheden zich voor mij afspelen in de petrochemie, was dat ook een belangrijke factor. Zodoende ben ik de Middelbare Veiligheidskunde opleiding bij Kader gaan volgen.

De opleiding is geheel naar tevredenheid verlopen. Ondanks dat er zo af en toe wat maatwerk nodig was i.v.m. de corona maatregelen, heeft dit de kwaliteit van de opleiding en het plezier waarmee ik de opleiding gevolgd heb, zeker niet in de weg gestaan. Ook ondanks ik het erg druk gehad heb afgelopen jaar door omstandigheden in de privésfeer, was de opleiding voor mij erg goed te volgen. Lessen waren goed en kregen les van kundige docenten. Goed lesmateriaal en zeer goed (scriptie-) begeleiding.

De meerwaarde voor mij is met name verbreding van mijn kennis en inzetbaarheid als persoon. Maar de belangrijkste reden is denk ik nog wel dat het al langer een wens van mij was en ik de opleiding gewoon erg graag wilde volgen vanuit mijn persoonlijke interesse. Voor mijn organisatie is de meerwaarde vooral een verbreding van mijn werkzaamheden. Aangezien ik ZZP-er ben, vindt ik het erg belangrijk om op meerdere fronten inzetbaar te zijn.

Mijn ervaring met Kader beschrijf ik als zeer positief met een prettige persoonlijke omgang van hoge kwaliteit. En omdat de insteek van Kader mij zo goed bevalt, heb ik mij ook ingeschreven voor de opleiding Gevaarlijke Stoffen, praktijkgericht meten van blootstelling op de werkplek. En hoogstwaarschijnlijk de HVK opleiding begin volgend jaar.

Jacco Stehouwer, Jacco Stehouwer Services

8,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht