Hogere Veiligheidskunde - HVK

Rudmer de Vries

Ik ben anders gaan aankijken tegen de systemen die binnen mijn organisatie worden toegepast

Als logisch vervolg op een eerder behaald MVK diploma en omdat mijn interesse altijd is uitgegaan naar arbeidsveiligheid in combinatie met mijn operationele functie binnen de olie & gas sector ben ik de Hogere Veiligheidskunde opleiding gaan volgen.

De opleiding was prima verzorgd. Duidelijk lesmateriaal en op een prima locatie met goede faciliteiten. Er werd door zeer vakkundige docenten lesgegeven. Alle docenten beschikten over voldoende kennis, ervaring en didactische eigenschappen.

Ondanks de vele trainingen en cursussen die binnen het bedrijf gevolgd zijn was de meerwaarde voor mij te vinden in het brede scala aan onderwerpen en lesstof. Binnen mijn sector is procesveiligheid bijvoorbeeld aan de orde van de dag maar door de HVK opleiding heb ik toch meer kennis en diepgang opgedaan zodat ik anders ben gaan aankijken tegen de systemen die binnen mijn organisatie worden toegepast. Door het volgen van deze opleiding kan ik nog meer betekenen voor mijn organisatie op het gebied van proces- en arbeidsveiligheid.

Mijn ervaring met Kader was prima, de communicatie verliep prima en vragen werden adequaat afgehandeld.

Rudmer de Vries, Ik ben anders gaan aankijken tegen de systemen die binnen mijn organisatie worden toegepast

8,0

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht